INGREDIENTS (4-5 persones):
Per la compota de poma:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi0lOYEBhkUhQ8C6bEc57ykfYR-3t3kgDizrsm7YH2bX3urk38OIZ9jIqufkH0h2OXtrDdy8_Hishlo5QC6CCRmhzuNxzps_f40pVfYInOhm19o9qPiluJak9VaKZWLHl85jLLk6z89Bw/s200/thermomix.jpg)
- 20g de sucre de vainilla
- 4 pomes grans golden
- 40g de mantega
- 25ml d'aigua
Pel crumble:
- 80g de farina de rebosteria
- 40g de mantega molt freda
- 30g de sucre
- 10g de sucre de vainilla
ELABORACIÓ:
Es precalenta el forn a 180º a dalt i a baix.
Per la compota, es posa al vas el sucre i el sucre de vainilla i es polvoritza 15 segons/velocitat 5-10. Es reserva.
Es pelen les pomes i es treu el cor a dins i es posa la meitat a quarts al vas. Es trosseja 5 segons/velocitat 3 i es torna fer el mateix posant l'altra meitat de poma. Es posa la papallona i s'afegeix el sucre polvoritzat, la mantega i l'aigua. Es programa 13 minuts/100º/gir esquerra/velocitat cullera. Es reserva la compota a la plata per anar al forn i es posa a la nevera per tal que es refredi.
Pel crumble, es neteja el vas i es posen tots els ingredients i es tanca la tapa i es programa 3 cops de turbo d'un segon cada un.
Quan la poma estigui una mica freda, es tira pel cim el crumble i es posa la plata al forn durant 30 minuts (fins que quedi ben rossejat la part de dalt). Es serveix calent.
![]() |
Crumble de poma |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada