INGREDIENTS (5 persones):
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi0lOYEBhkUhQ8C6bEc57ykfYR-3t3kgDizrsm7YH2bX3urk38OIZ9jIqufkH0h2OXtrDdy8_Hishlo5QC6CCRmhzuNxzps_f40pVfYInOhm19o9qPiluJak9VaKZWLHl85jLLk6z89Bw/s200/thermomix.jpg)
- 30g de ceba
- 40ml d'oli d'oliva
- 450g d'arròs
- 50ml de vi blanc
- 800ml d'aigua
- 1 pastilla de caldo de verdures
- 100ml de llet
- 30g de mantega
- 50g de formatge parmesà
ELABORACIÓ:
Es tallen les puntes dels espàrrecs verds i es reserven.
Es posa la ceba a quarts al vas amb la resta de l'espàrrec (menys el tros del final que es llença) i es programa 4 segons/velocitat 4. S'afegeix l'oli i es sofregeix 3 minuts/100º/gir esquerra/velocitat 1.
S'afegeix les puntes dels espàrrecs, el vi i l'arròs i es programa 3 minuts/100º/gir esquerra/velocitat 1 i sense posar el cubilet.
Es tira l'aigua i la pastilla de caldo de verdures i es programa 15 minuts/100º/gir esquerra/velocitat 1. Quan hagin passat 10 minuts s'afegeix la llet.
Es col·loca l'arròs en una font i s'hi tira a trossos la mantega més el parmesà i es barreja amb l'espàtula fins que s'uneixi. Es serveix al moment.
![]() |
Risotto d'espàrrecs verds |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada