INGREDIENTS:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhIhv1R_7_-4XzH7kn-Q9nPb3PN4OXZ85f2i9n_YmPzqFEbNqVTXJ32JaFXroQXI046iLS7iK1ifQc0RvwLWSyw2MzcpesfJq8x6xi5uqD0IXqe1Jz2Jyj84R2ulUCTdDYnozE-cNwzmg/s200/thermomix.jpg)
- 70g de sucre
- 2 ous
- 100g de mantega
- 150g de xocolata blanca
- 80g de farina de rebosteria
- una culleradeta de llevat químic
- 50g de pistatxo pelat i picat
ELABORACIÓ:
Primer de tot, escalfem el forn a 180º.
Es col·loca al vas els ous i els sucre i es calenta 5 minuts/37º/velocitat 4. Es reserva en un bol petit.
Es posa en el vas la xocolata blanca i la mantega i es desfà 3 minuts/50º/velocitat 1. Si la xocolata no s'ha fos del tot, es programa uns segons més a velocitat 2 sense temperatura.
S'afegeix la preparació del bol, la farina i el llevat i es barreja 10 segons/velocitat 3. S'incorporen els pistatxos i es mescla amb l'espàtula.
Es posa la mescla en un motlle rectangular o quadrat (27x18 o 20x20) prèviament untat de mantega. Es posa al forn a 180º durant 20 minuts. Deixem que es refredi en el mateix motlle fins a l'hora de servir.
Es pot acompanyar amb gelat, en aquest cas era de vainilla amb un raig de xocolata negre.
![]() |
Brownie de xocolata blanca i pistatxos |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada