diumenge, 4 de setembre del 2016

BROWNIE DE XOCOLATA BLANCA I PISTATXOS

Si us agrada la xocolata blanca, aquestes postres són delicioses i diferents d'un brownie clàssic. Veureu que no puja gaire al forn.

INGREDIENTS:

- 70g de sucre
- 2 ous
- 100g de mantega
- 150g de xocolata blanca
- 80g de farina de rebosteria
- una culleradeta de llevat químic
- 50g de pistatxo pelat i picat

ELABORACIÓ:

Primer de tot, escalfem el forn a 180º.
Es col·loca al vas els ous i els sucre i es calenta 5 minuts/37º/velocitat 4. Es reserva en un bol petit.
Es posa en el vas la xocolata blanca i la mantega i es desfà 3 minuts/50º/velocitat 1. Si la xocolata no s'ha fos del tot, es programa uns segons més a velocitat 2 sense temperatura. 
S'afegeix la preparació del bol, la farina i el llevat i es barreja 10 segons/velocitat 3. S'incorporen els pistatxos i es mescla amb l'espàtula.
Es posa la mescla en un motlle rectangular o quadrat (27x18 o 20x20) prèviament untat de mantega. Es posa al forn a 180º durant 20 minuts. Deixem que es refredi en el mateix motlle fins a l'hora de servir.
Es pot acompanyar amb gelat, en aquest cas era de vainilla amb un raig de xocolata negre.


Brownie de xocolata blanca i pistatxos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada