INGREDIENTS:
- 1 carabassó
- 2 pastanagues
- 150g de ceba
- 60ml d'oli d'oliva
- 150g de pernil salat a daus
- 150g de gambes crudes pelades
- 800ml d'aigua
- 300g d'arròs llarg o rodó
- sal
ELABORACIÓ:
Es talla el carabassó en rodanxes i es trosseja 2 segons/velocitat 4. Es reserva en un bol.
S'introdueix les pastanagues i la ceba a trossos i es tritura 3 segons/velocitat 5. Si ens agrada el trossejat ho deixem així i sinó programem 1 o 2 segons més. S'introdueix el carbassó al vas, l'oli, el pernil i una culleradeta de sal i es programa 13 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat cullera. Tot seguit, s'afegeix les games i es sofregeix 3 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat cullera. Es reserva en un bol. A continuació, es fa l'arròs posant l'aigua el vas amb una culleradeta de sal i el cistell amb l'arròs. Es programa 20 minuts/100º/gir esquerra/velocitat 4. Es remou 2-3 vegades amb l'espàtula pel bocal del vas. En acabat, es treu l'arròs i s'afegeix al bol amb la resta d'ingredients i es remena. Es pot servir el moment, deixar-lo per l'endemà o posar en tàpers.
![]() |
Arròs amb verdures, gambes i pernil |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada