INGREDIENTS (4 persones):
- 300g de tallarines
- 5 cullerades de mantega
- 3 dents d'all
- 240g de xampinyons laminats
- 200g de pit de pollastre
- 2 tasses de caldo de pollastre
- 1 tassa de nata líquida
- sal
- pebre
- formatge parmesà
ELABORACIÓ:
S'engega el forn a 180º. Es posa aigua a una olla i es fan les tallarines. Es talla el pit de pollastre a daus i es rosseja en una paella amb una mica de sal i pebre.
Es posa al vas 3 cullerades de mantega i els alls. Es trosseja 3 segons/velocitat 5. S'afegeixen els xampinyons laminats i un polsim de sal i pebre i es couen 8 minuts/100º/gir esquerra/velocitat cullera. S'afegeix el pollastre i es barreja 15 segons/gir esquerra/velocitat cullera (es pot barrejar amb l'espàtula directament i deixar-se d'aquest procés). Es reserva.
En un paella s'introdueix la resta de la mantega i el caldo i es cou durant 2 minuts aproximadament. S'afegeix la nata i quan bulli s'apaga el foc. Si es vol, es pot afegir una mica de farina per tal que la salsa no quedi tant líquida. Es cuina uns 8 minuts a foc lent.
En una plata per anar al forn es posa la pasta cuita, la mescla del pollastre, la salsa de la paella i pel cim parmesà al gust. S'introdueix el forn uns 20 minuts (fins que quedi daurada la part de dalt i bulli la salsa).
![]() |
Pollastre tetratzzini |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada