dilluns, 20 de març del 2017

PASTÍS DE POMA I FLAM

Tots aquells pastissos que portin poma ens encanten i aquest és un més!
Recomano cuinar-lo el dia abans perquè així tots els ingredients agafen més gust.

INGREDIENTS:

- 1l de llet
- 1 sobre de flam Royal (8 racions)
- 300g de pa de llet
- 2 pomes Royal
- 60g de melmelada d'albercoc

ELABORACIÓ:

Es precalenta el forn a 180º.
Es posa la llet al vas amb el sobre de flam Royal i es programa 10 minuts/100ª/ velocitat 2. Mentrestant, es cobreix la base d'un motlle rectangular amb la meitat del pa de llet i es fa una capa a la base. Es cobreix amb la meitat de la preparació del vas i es tornen a posar la resta de les meitats del pa de llet al cim. Es torna a cobrir amb el que queda de la preparació del vas. Es treu la pela i el cor de les pomes i es tallen a làmines fines. Es col·loquen al cim del pastís a poc a poc per tal que no s'enfonsin.
Es posa el forn durant uns 30 minuts a 180º. Es treu del foc i es deixa refredar i tot seguit, s'introdueix a la nevera un mínim de 2 hores.
Es pot cuinar sense thermomix sense cap problema.


Pastís de poma i flam

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada