Aquesta amanida la vaig veure al blog de la cuinadelestany i no vaig dubtar ni un moment a provar-la. És baixa en calories, sana i fàcil de cuinar.
INGREDIENTS (3-4 persones):
- 200g de bròcoli
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJ6Bq00Juiq2N-5Oo5hlgQnaWLVHiEs1M5gEZ9QrQpDKZBY0VoR2t5IdkSIsOn5MoHmiaZOEZibchT7ylEv110IJLqY9N92BQoMPNQ-h6S5Wxk0CRmwtwCK7Py3hrI015r2D5p4qEUsg/s200/thermomix.jpg)
- 50g ceba vermella
- 50g pebrot vermell
Per la salsa:
- 50g de iogurt natural
- 20ml d'oli d'oliva
- 15ml de suc de llimona
- sal i pebre
- pipes sense sal
ELABORACIÓ:
Es posa el bròcoli, la col lombarda, la ceba i el pebrot al vas i es tritura 6 segons/velocitat 4. Si us agrada més tallat, afegiu uns segons més. Es reserva en un bol. Sense rentar el vas, es posa el iogurt, l'oli d'oliva, el suc de llimona, la sal i el pebre i es remena 10 segons/velocitat 7. Es tira pel cim de l'amanida i s'afegeixen les pipes. Es remena bé.
![]() |
Amanida detox |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada