
- pell d'una llimona i taronja (sense la part blanca)
- 2 ous
- 65g d'oli
- 120g de llet
- 30g d'anís dolç
- 30g de llevat fresca
- 460g de farina (jo vaig fer d'espelta de fleca)
- 1 ou per pintar
- Sucre humit
- Fruites confitades
ELABORACIÓ:
Es ratlla el sucre 30 segons/velocitat progressiva 5-10, s'afegeix la pell de la llimona i taronja i es torna a ratllar 30 segons/velocitat 5-10 (baixar el que hagi quedat a les parets del vas).
S'afegeix els ous, la llet, l'oli, la llevat i l'anís i barrejar 4 segons/velocitat 3 i programar 2 minuts/37º/velocitat 2.
S'afegeix la farina i es programa 4 segons/velocitat 6 i tot seguit, 2 minuts/velocitat espiga, ha de quedar una massa fina.
Es deixa reposar el menys 30 minuts i s'encén el foc a 180º i es posa a dins un recipient amb aigua.
Mentrestant es fa la crema pastelera seguint les indicacions del llibre (opcional).
Passats els 30 minuts s'estira la massa (no cal que quedi molt fina), es pinta amb ou, es fan les tires amb la crema pastelera i s'adorna amb amb les fruites i el sucre humit (es posa sucre amb un bol amb una mica d'aigua i es remena amb els dits) i es torna a deixar reposar uns 20 minuts. Es forneja uns 12-15 minuts a 180º.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada