![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhFOXwbZfrnEW9bN65AshVkaZpwCChoKl3yPilu0CMj_hLB1XCAOU1ljUguuYsZcsux6NLpofgedFVgjDICyMFO1UFOzxlxehvZrHwWOqIVi_-MyMAZAGBQxM68y6b6IVH94bmUEjZQQQ/s1600/thermomix.jpg)
- 2-3 carbassons
- 1 patata
- 1 ceba petita
- 40ml d'oli
- 500ml d'aigua
- una mica de sal
ELABORACIÓ:
Es talla a trossos el carbassó i la ceba i es posa al vas conjuntament amb l'oli. Es sofregeix 10 min/varoma/vel 2. Tot seguit, s'afegeix la patata tallada a trossos, l'aigua i la sal al vas i es cou 20 min/varoma/velocitat cullera. En acabar es tritura 1-2 minuts a velocitat progressiva de 5 a 10. Si queda espessa s'afegeix aigua.
![]() |
Crema de carbassó |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada