![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhl7fh7BS8s8Aj8ir_7WlVfbp6Ep2tG-MBNdm9jFVxwqlZm1_aZq7SsdfdzzS6uUwXNxUXZt0oWbz3EYfzplRuxFXxFcFGxZIzY2pEcAvHFcWhPoHHk9uocOpDKlRrnjQa1Cym6hBzxiQ/s200/thermomix.jpg)
-350g de pastanaga neta
- 3 ous mitjans
- 200g de sucre
- 1 cullaradeta de sucre vainillat
- 300g d'oli girasol
- 200g de maizena
- 150g de farina de reposteria sense gluten
- un sobre de llevat royal
- 2 culleradetes de bicarbonat sòdic
- 2 culleradetes de pols de canyella
- 1 culleradeta de gingebre en pols
- 1 polsim de sal
- 1 tauleta de xocolata blanca per desfer
ELABORACIÓ
Es posa al vas el sucre i es polvoritza 20 segons/velocitat 5-10. Es reserva en un plat. S'incorpora la pastanaga tallada a trossos i pelada i es programa 8 segons/velocitat 5 i també es reserva. Tot seguit, s'hi tira els ous, el sucre polvoritzat, la cullerada de sucre vainillat i es mescla 30 segons/velocitat 5. S'incorpora l'oli, les pastanagues reservades i es mescla 5 segons/velocitat 4. S'afegeix la farina de maizena i l'altra, el llevat, el bicarbonat, la canyella, la gingebre i una mica de sal i es programa 3 segons/velocitat 6. Es posa la mescla al motlle rodó prèviament untat amb una mica d'oli i es posa al forn uns 60 minuts aproximadament a 180º. Es va mirant que estigui cuit amb una brotxeta. Si surt seca, vol dir que es pot treure del forn. Es deixa refredar i quan estigui freda, es pot fer la muntura de xocolata blanca. Es desfà la xocolata blanca al microones i es reparteix pel cim de la coca.
![]() |
Coca de pastanaga |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada