dilluns, 2 de novembre del 2015

TATIN DE PERES

INGREDIENTS (6 persones):

- Caramel líquid
- 3 peres conferens
- 50g de sucre
- 40g de mantega
- 1/2 cullereta de canyella mòlta

- 2 ous
- 60g de sucre
- 1/2 cullereta de sucre de vainilla
- 80g de farina de reposteria sense gluten
- 600g d'aigua pel vapor

ELABORACIÓ:

Es caramelitza el fons i les parets dels 6 motlles de 10cm x 3,5cm. Es tallen les peres en rodanxes molt fines traient el cor del mig i es col·loquen una al cim de l'altre en el motlle cobrint tot el motlle. Tot seguit, en el vas s'hi posa el sucre, la mantega i la canyella i es programa 2 minuts/100º/velocitat 1. Es reparteix aquesta mescla en els diferents motlles. Sense rentar el vas, es col·loca la papallona. S'hi tiren els ous, el sucre i el sucre de vainilla i es programa 2 minuts/37º/velocitat 3,5. Després, es programa 2 minuts/velocitat 3,5 i sense temperatura. S'afegeix la farina i es mescla 15 segons/velocitat 2. Es retira la papallona i es tira aquesta massa als diferents motlles fins que quedin coberts. Es col·loquen els 6 motlles en el recipient i la safata varoma. Es posa l'aigua al vas i s'hi posa el recipient i la safata varoma amb la seva tapa i es programa 30 minuts/varoma/velocitat 1.
Es serveix una mica calent.

Tatin de peres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada