![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEitfNQdLw1ATGykfZa1mw2vk1e_yqyv6dt7teYzqCYWYJl01M9cH-v9kNjYTPnGGffJ44Y8n4QhlFhRG8RAdPcgWYm5M-DJWluHYIabOalBNneD2MwuR_O9LvM0_5NhsYW0nGFXPC8-bQ/s200/thermomix.jpg)
- 1/2kg d'ales de pollastre
- 3 grans d'all
- 35g de mel
- 45g de salsa de soja per cuinar
- 30g de suc de llimona
- 30g d'oli d'oliva verge
- 1/2 culleradeta de gingebre
- pebre negre
ELABORACIÓ:
Es posen els alls al vas i es tritura 4 segons/velocitat 5. S'afegeix la resta d'ingredients menys les ales i es programa 5 segons/velocitat 5. Es posen les ales en un bol i s'afegeix la preparació anterior i es deixa macerar una estona. Jo ho vaig tenir durant 2h aproximadament. Un cop macerades es posa tot el vas i es programa 20 minuts/100º/gir esquerra/velocitat cullera. Després es torna a programar 10 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat cullera i sense cubilet per reduir la salsa. Es serveix al moment.
![]() |
Pollastre marinat amb soja, mel i llimona |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada