dimarts, 2 de febrer del 2016

CREMA D'API I PASTANAGA

Aquesta crema també és extreta del bloc lacuinadelestany. És una crema que conté molt d'api però la pastanaga redueix el gust fort de l'api. És digestiva, nutritiva i sana. Si us agraden les cremes, aquesta és una bona variant per les de carbassó, verdures i carbassa que són les més usuals.

INGREDIENTS:

- 1 ceba mitjana
- 25g d'oli d'oliva
- 250g d'api (tronc i fulles)
- 250g de pastanaga (pelada i tallada a trossos)
- 500g d'aigua
- sal
- pebre

ELABORACIÓ:

Es posa la ceba al vas a quarts amb l'oli i es programa 5 segons/velocitat 5 i es baixa els ingredients de les parets del vas i es programa 10 minuts/120º/velocitat 1.
S'afegeix l'api i la pastanaga i es tritura 8 segons/velocitat 5. S'incorpora l'aigua, la sal i una mica de pebre i es programa 20 minuts/100º/velocitat 1.
Es deixa refredar una mica i es tritura 1 minut/velocitat 5-10.

Crema d'api i pastanaga


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada