dimarts, 16 de febrer del 2016

GALTES DE PORC AL FORN SOBRE LLIT DE CEBA

Aquesta recepta la vaig fer diumenge per dinar amb una bona amanida i patates de bossa. Les galtes al forn o a la graella són molt bones i més saludables que amb suc. 

INGREDIENTS (2 persones):

- 2 galtes obertes amb creu 
- 2 cebes
- 2 alls
- oli d'oliva
- Polsim sal i pebre
- Polsim herbes provençals
- Un raig de vi blanc
- Un petit raig de conyac
- Una fulla de llorer

ELABORACIÓ:

Es tallen les cebes a juliana i es posen a la safata per anar al forn. 
S'afegeix les gales salpebrades i hi tirem un polsim d'herbes provençals. 
També s'hi posa la fulla de llorer i els alls pel voltant i s'hi tira un raig de vi blanc i un raig de conyac amb un bon raig d'oli d'oliva (es poden tirar unes gotes d'aigua per disminuir l'oli d'oliva que s'hi tira). Es tapa hermèticament la safata amb paper d'alumini  i es precalenta el forn a 180º. 
Un cop el forn estigui calent, es posa la safata a dins i es deixa coure 30 minuts a 180º. Es treu la safata, es giren les galtes i es remena el llit de cebes i es torna a tapar amb el paper d'alumini per anar al forn 30 minuts més. Un cop passat aquests 30 minuts, es treu el paper d'alumini de la safata i es torna a posar al forn 30 minuts més fins que es rossegi. 

Galta al forn


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada