INGREDIENTS (2 persones):
- 2 galtes obertes amb creu
- 2 cebes
- 2 alls
- oli d'oliva
- Polsim sal i pebre
- Polsim herbes provençals
- Un raig de vi blanc
- Un petit raig de conyac
- Una fulla de llorer
ELABORACIÓ:
Es tallen les cebes a juliana i es posen a la safata per anar al forn.
S'afegeix les gales salpebrades i hi tirem un polsim d'herbes provençals.
També s'hi posa la fulla de llorer i els alls pel voltant i s'hi tira un raig de vi blanc i un raig de conyac amb un bon raig d'oli d'oliva (es poden tirar unes gotes d'aigua per disminuir l'oli d'oliva que s'hi tira). Es tapa hermèticament la safata amb paper d'alumini i es precalenta el forn a 180º.
Un cop el forn estigui calent, es posa la safata a dins i es deixa coure 30 minuts a 180º. Es treu la safata, es giren les galtes i es remena el llit de cebes i es torna a tapar amb el paper d'alumini per anar al forn 30 minuts més. Un cop passat aquests 30 minuts, es treu el paper d'alumini de la safata i es torna a posar al forn 30 minuts més fins que es rossegi.
![]() |
Galta al forn |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada