![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjpTGcJRzs57yos5nDWbgQLRAcrwynH9_S15DxspEU1g-jsE1W9EDjtnQqBAO-zBoZ1eBIW5sO-xJzBd89JHYztgqjIFNTRD8g5t9yW3-SiJp8DcRwNzdTpjp8Ql7itJtNY296_9ZEwFg/s200/thermomix.jpg)
Massa:
- 30g d'oli d'oliva i una mica més per untar el bol
- 220g d'aigua a temperatura ambient
- 20g de llevat premsat fresc
- 400g de farina d'espelta de fleca
- 1 culleradeta de sal
- 1 petita culleradeta de sucre
Cobertura pizza:
- 1 pot de tomàquet solis petit
- 3 talls de pernil dolç
- 3/4 de paquet de baicon
- 3 talls de pinya de pot
- 3 talls de formatge
- formatge mozzarela de bossa
ELABORACIÓ:
S'unta el bol amb una mica d'oli.
Es posa l'aigua, el sucre i el llevat premsat i es mescla 20 segons/velocitat 2.
S'afegeix la farina, l'oli i la sal i es programa 2 minuts/velocitat espiga. Es posa la massa al bol i se li dóna la forma de bola. Es tapa amb film transparent.
Es deixa reposar la massa una hora fins que dobli el seu volum.
Quan la massa hagi pujat, la dividim en 3 parts tot fent una bola (surt una pizza una mica més gran que una estàndard). Es pot congelar la massa pel dia que et vingui de gust fer una pizza.
Per fer la pizza de pinya, pernil dolç i baicon, s'unta amb el tomàquet solís tot el cim de la massa. Es talla el pernil dolç, el formatge i la pinya i es van posant pel cim de la massa. Es tiren les tires de baicon pel cim i per últim, el formatge mozzarela segons el gust. Es posa al forn durant 20 minuts aproximadament a 200º.
![]() |
Pizza de pinya, pernil dolç i baicon |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada