INGREDIENTS:
- 300g de formatge philadelphia light
- 200g de llet semidesnatada
- 4 ous
- 80g de sucre
- 1 iogurt grec ensucrat
- 700g d'aigua pel vapor
- Melmelada de fruites del bosc de la fageda
ELABORACIÓ:
Es posa el formatge, la llet, els ous, el sucre i el iogurt al vas i es mescla 30 segons/velocitat 5. S'unta amb una mica d'oli el motlle d'alumini per anar al recipient varoma i s'afegeix la preparació anterior.
Es posa l'aigua a dins el vas i el recipient varoma al cim amb el motlle d'alumini a dins tapat amb paper d'alumini per tal que no entri l'aigua del vapor. Es programa 45 minuts/varoma/velocitat 2. Un cop acabat el temps, es deixa refredar en el mateix motlle a temperatura ambient i es posa a dins la nevera. Es serveix fred i amb la melmelada pel cim.
![]() |
Pastís de formatge light |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada