![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg_uusb4F0xAe5vnip7l73I-yB4tQQhy2Whlek2d_Pi-6MWjlW7NSwFBVQt6IJ3kBelFj2ZqOsPKNgJ3FG6SX2FjF0P3DrHMDSoyYT8d3SVor3sESWc90hBo8nyt6iNbO-B2UmV8mYjjg/s200/thermomix.jpg)
- 100g de sucre
- pell d'una llimona
- 300g de poma
- 2 clares d'ou
- 700g de glaçons
ELABORACIÓ:
Es col·loca el sucre amb la pela de la llimona i es polvoritza 10 segons/velocitat 10. S'afegeix les pomes tallades a trossos, les clares d'ou i 300g de glaçons i tornem a programar 10 segons/velocitat 10. S'afegeix la resta de glaçons i es programa entre 1-2 minuts/velocitat 10. Es serveix al moment.
![]() |
Sorbet de poma i llimona |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada