- 200ml de llet evaporada
- 200ml de llet condensada
- 2 ous
- 2 cullerades de cafè soluble (nescafé)
- caramel líquid
ELABORACIÓ:
Es posa la llet evaporada, la llet condensada, els ous i el cafè soluble al vas i es barreja 15 segons/velocitat 4. S'agafen les 6 flameres i s'unta amb el caramel líquid. S'aboca la mescla a la flamera i es tapa cada una amb paper d'alumini. Es posen 4 flameres a baix i 2 a dalt del varoma.
Mentrestant, he fet una crema de carbassó i a l'hora de fer bullir l'aigua he posat el recipient varoma al cim. D'aquesta manera, alhora es farà la crema i els flams. Es programa 30 minuts/varoma/velocitat 1. En cas que no es vulgui aprofitar el vas per cuinar una altra plat, es posa 1l d'aigua al vas i s'entra el mateix programa.
![]() |
Flam de cafè |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada