dimecres, 12 d’octubre del 2016

FLAM DE CAFÈ

Els flams al varoma queden espectacularment boníssims i a més, no costen res de preparar. Us el recomano si us agrada el flam i el cafè, tot i que el gust de cafè és suau. 

INGREDIENTS (6 persones):

- 200ml de llet evaporada
- 200ml de llet condensada
- 2 ous
- 2 cullerades de cafè soluble (nescafé)
- caramel líquid


ELABORACIÓ:

Es posa la llet evaporada, la llet condensada, els ous i el cafè soluble al vas i es barreja 15 segons/velocitat 4. S'agafen les 6 flameres i s'unta amb el caramel líquid. S'aboca la mescla a la flamera i es tapa cada una amb paper d'alumini. Es posen 4 flameres a baix i 2 a dalt del varoma. 
Mentrestant, he fet una crema de carbassó i a l'hora de fer bullir l'aigua he posat el recipient varoma al cim. D'aquesta manera, alhora es farà la crema i els flams. Es programa 30 minuts/varoma/velocitat 1. En cas que no es vulgui aprofitar el vas per cuinar una altra plat, es posa 1l d'aigua al vas i s'entra el mateix programa. 

Flam de cafè


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada