dilluns, 17 d’octubre del 2016

PASTÍS DE FIGUES

Ens encanten les figues i ara que és l'època, és el moment de fer plats amb figues. Us deixo aquestes postres que són delicioses pels amants de les figues.

INGREDIENTS:

- 1/2kg de figues
- 1 làmina de pasta de full
- 6 ous
- 150g de sucre
- 400ml de nata líquida
- 1 culleradeta de canyella
- sucre moreno
- melmelada de figues

ELABORACIÓ:

Precalentem el forn a 200º.
S'unta amb una mica de mantega el motlle. S'estén la làmina de pasta de full i es punxa per tal que no s'infli massa. Es reserva.
Es posen els ous i el sucre al vas i es barreja 2 minuts/velocitat 3. S'afegeix la nata i la culleradeta de canyella i es programa 30 segons/velocitat 3.
Es netegen les figues i es fan talls a quarts i es van tirant al vas. Es barreja amb l'espàtula. S'incorpora tota la preparació al motlle repartint les figues bé per a tot al motlle. Es tira sucre moreno pel cim. Es posa el motlle al forn durant 45 minuts. Passat el temps es treu i s'afegeix melmelada de figues pel cim i es torna a posar al forn durant uns 15 minuts més. Es deixa refredar i tot seguit, es posa com a mínim 2h a la nevera.

Pastís de figues


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada