INGREDIENTS:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEicjiUydi1QzL1FEBlnNhc2ugPNcPAZTex94WZMxeqU_dTlTLm0GgDwQeK2h6ZMnuz0iGL8qRgbtdmmWxPdU4a-65ohFq6OExFaB-vWiwwSSeSs1Rh3XP8Tli1E_hMsFQBe05ej0iTz4w/s200/thermomix.jpg)
- 1 pastanaga
- 1 carbassó gran
- 1 ceba
- 20ml d'oli d'oliva
- 40g de mantega
- 300g d'arròs
- 40ml de vi blanc
- 700ml d'aigua
- sal
- 30g de formatge parmesà
ELABORACIÓ:
Es posa la pastanaga, el carbassó i la ceba a talls al vas i es trosseja 6 segons/velocitat 4. S'afegeix l'oli i 20g de mantega i programem 5 minuts/100º/gir esquerra/velocitat cullera. S'incorpora l'arròs i es programa 3 minuts/100º/gir a l'esquerra/velocitat 1. Després d'un minut s'incorpora el vi blanc. Tot seguit, afegim l'aigua i posem el temps de cocció de l'arròs/100º/gir a l'esquerra/velocitat 1. Si falta aigua, s'afegeix i es programa un o dos minuts més. Es col·loca l'arròs en una font i s'afegeix el parmesà i la resta de mantega i es mescla.
![]() |
Risotto de pastanaga i carbassó |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada