dissabte, 29 d’octubre del 2016

PASTA AMB SALSA DE CARBASSA I NOUS

Quin plat de pasta tant bo! I a més és de temporada! Us el recomano si us agrada la carbassa i teniu poc temps per cuinar pasta de manera diferent.

INGREDIENTS (3-4 persones, depèn de si és un plat únic):

- 250g de carbassa
- 150g de ceba
- 15ml d'oli de girasol
- 250ml d'aigua
- 1 pastilla de caldo de verdures
- 50ml de llet evaporada
- sal, pebre, nou moscada
- nous
- julivert sec esmicolat

Per la pasta (cuinada sense thermomix)
- 300g de pasta de colors sense gluten en el meu cas
- 1l d'aigua
- sal

ELABORACIÓ:

Primer es fa la pasta tot posant l'aigua en una olla. Quan bulli es tira la pasta amb un polsim de sal. Es deixa coure el temps que digui el paquet. Es passa per aigua i es reserva. 
Mentrestant, es prepara la salsa amb la thermomix. Es posa la carbassa a daus al vas amb la ceba tallada a quarts i l'oli. Es tritura 5 segons/velocitat 5. Es sofregeix programant 5 minuts/varoma/velocitat 1. S'afegeix l'aigua amb la pastilla de caldo i es cou 10 minuts/varoma/velocitat 1. S'incorpora la llet evaporada, un polsim de sal i pebre i es tritura 30 segons/velocitat progressiva 5-10. S'afegeix una mica de nou moscada i es remena amb l'espàtula. 
Per acabar, es posa la pasta al plat i es tira la salsa pel cim amb unes quantes nous i el julivert sec. 


Pasta amb salsa de carbassa i nous



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada