![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjjRVKDjEczb_IOU_4yAB_W_GRbX5M23AV7EbOf9leIYK2bplmUHNnZPWg_AJCZrxRlTyXYDMQnYKCg4znJtDxwcDQ1Fdr3HdtM9um3bl-VLbvvBHEngZnLXfOJdIWXBZrY_f1BDljkqQ/s200/thermomix.jpg)
INGREDIENTS (3-4 persones):
- 6 dents d'all
- 150ml d'oli d'oliva
- 1kg de pollastre (cuixes tallades per fer al ajillo)
- 20g de farina
- sal, pebre
- 150ml de vi blanc per cuinar
- 1 cullerada de concentrat de verdures o mitja pastilla de caldo de carn
- 30ml de suc de llimona
- julivert picat
ELABORACIÓ:
Es posa en el vas els alls i 100ml d'oli d'oliva i es trituren els alls 5 segons/velocitat 7 i es rosseja 10 minuts/varoma/velocitat 1. Mentrestant, es posa pebre, sal i un polsim de farina a les cuixes de pollastre per coure en una paella amb la resta d'oli fins que quedin daurades. Quan estiguin les cuixes daurades, s'afegeixen al vas amb el vi blanc i el concentrat de carn i es programa 30 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat cullera. Es posen les cuixes en una plata i es rega amb una mica de suc de llimona i el julivert picat. Es serveix en el mateix moment.
![]() |
Cuixes de pollastre "al ajillo" |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada