dimarts, 12 de setembre del 2017

POLLASTRE "AL AJILLO"

Un pollastre molt deliciós i amb un gust correcte d'all. La quantitat d'oli és pel meu gust exagerada, per tant us recomano reduir la quantitat si creieu el mateix. No obstant, us anoto la recepta tal i com la vaig trobar jo. La propera vegada reduiré uns 30ml d'oli d'oliva.

INGREDIENTS (3-4 persones):

- 6 dents d'all
- 150ml d'oli d'oliva
- 1kg de pollastre (cuixes tallades per fer al ajillo)
- 20g de farina
- sal, pebre
- 150ml de vi blanc per cuinar
- 1 cullerada de concentrat de verdures o mitja pastilla de caldo de carn
- 30ml de suc de llimona
- julivert picat

ELABORACIÓ:

Es posa en el vas els alls i 100ml d'oli d'oliva i es trituren els alls 5 segons/velocitat 7 i es rosseja 10 minuts/varoma/velocitat 1. Mentrestant, es posa pebre, sal i un polsim de farina a les cuixes de pollastre per coure en una paella amb la resta d'oli fins que quedin daurades. Quan estiguin les cuixes daurades, s'afegeixen al vas amb el vi blanc i el concentrat de carn i es programa 30 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat cullera. Es posen les cuixes en una plata i es rega amb una mica de suc de llimona i el julivert picat. Es serveix en el mateix moment.

Cuixes de pollastre "al ajillo"



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada