Una nova crema per sopar i així variar de les cremes de carbassa, carabassó i verdures que són les més típiques. Si us agraden els pèsols, no dubteu en cuinar-la.
INGREDIENTS:
- 60ml d'oli d'oliva
- 150g de ceba
- 120g de porro
- 350g de pèsols (frescos o congelats)
- 500ml de caldo de verdures (la propera la faré amb caldo d'au)
ELABORACIÓ:
Es posa l'oli al vas i es calenta durant 1 minut/varoma/velocitat 2. Tot seguit, s'afegeix la ceba i el porro i trossegem 4 segons/velocitat 4. Després, es programa 10 minuts/varoma/velocitat 2. S'afegeixen els pèsols i es cuinen durant 7 minuts/varoma/velocitat 2.
A continuació, s'afegeix el caldo i es programa 5 minuts/varoma/velocitat 3. Es posa un polsim de sal, es deixa refredar i es tritura durant 3 minuts/velocitat 7.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada