dimarts, 19 de desembre del 2017

MASSA DE CREPS

Fa pocs dies ens vam comprar una paella per fer creps i aquest cap de setmana l'hem estrenat. Com sabeu, es poden fer creps salades i dolces, dependrà dels vostres gustos i gana que tingueu.

INGREDIENTS:

- 250g de farina
- 500ml de llet
- 2 ous
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 1 polsim de sal
- 1 culleradeta d'essència de vainilla
- mantega per untar la paella

ELABORACIÓ:

Es posen tots els ingredients al vas i es programa 20 segons/velocitat 4. Es deixa reposar la massa com a mínim 30 minuts.
S'unta la paella calenta per fer la crep amb mantega i es tira una cullerada de la massa i es deixa cuinar 1 minut per a cada costat aproximadament. Es posen els ingredients al cim de la massa per tal de fer la crep salada o dolça.

Crep salada de formatge, pernil dolç i frankfurt

Crep dolça de nutella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada