![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg_h-JTJSB_Hr-Atyo14ie06eO_hkqhc5H4yIESQEeaW-y9cQRHXjJuSALm5ak1KiQW4wRqH61tgO2UlyskCfBOVPVgdqOYAAIdYreebWeei-mkLkwmKvVgpAgfLSzvdADKX6_h-XsTsw/s200/thermomix.jpg)
- 250g de farina
- 500ml de llet
- 2 ous
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 1 polsim de sal
- 1 culleradeta d'essència de vainilla
- mantega per untar la paella
ELABORACIÓ:
Es posen tots els ingredients al vas i es programa 20 segons/velocitat 4. Es deixa reposar la massa com a mínim 30 minuts.
S'unta la paella calenta per fer la crep amb mantega i es tira una cullerada de la massa i es deixa cuinar 1 minut per a cada costat aproximadament. Es posen els ingredients al cim de la massa per tal de fer la crep salada o dolça.
![]() |
Crep salada de formatge, pernil dolç i frankfurt |
![]() |
Crep dolça de nutella |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada