dimarts, 12 de desembre del 2017

PATÉ DE FORMATGE I NOUS

Aquest paté és ideal per aquestes festes de Nadal. És un entrant que es pot acompanyar amb palitos o torradetes, fins i tot bé de gust a cullerades.

INGREDIENTS:

- 100g de nous
- 150g de formatge curat o semicurat
- 170g de formatge d'untar (philadelphia)
- 100g de formatge blau (en el meu cas gorgonzola)
- 120ml de nata per cuinar
- nou moscada
- pebre

ELABORACIÓ:

Es piquen les nous 4 segons/velocitat 4. Es precalenta el forn a 180º i es posen les nous en una plata per torrar-les uns 8-10 minuts. Es deixa refredar.
Es ratlla el formatge curat 2 segons/turbo (si cal fer-ho una altra vegada). S'afegeixen la resta de formatges i la nata per cuinar i es tritura 1 minut/velocitat 10. S'afegeixen les nous torrades i es mesclen bé amb l'espàtula. Es posa el paté a la nevera per tal que agafi consistència. Per adornar, podeu posar unes quantes nous al cim.
En una altra ocasió potser canviaré algun formatge per provar diferents sabors.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada