![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj-K0SqQPw7C0Yjv-_VRYyTHyxQKYO7UmYrSHlaSC297M-6_-oZ5tVbdkx03i10Bn2yLXIokBx-o90wbMxqjsMK8bXQdWq1DPWyD0J5C-8QHrRSbs4CCT7Whs8eOS_TFYPCMT3HiYisUA/s200/thermomix.jpg)
INGREDIENTS (en surten unes 70):
- 200g de formatge de bola
- 200g de farina de blat
- 120g de mantega freda
- 1 ou
- 1 culleradeta de sal
- sèsam i orenga
ELABORACIÓ:
Es posa el formatge al vas i es tritura 10 segons/velocitat 7. S'afegeix la farina, la mantega a trossos, l'ou i la sal i es mescla 30 segons/velocitat 4. Es retira la massa del vas i es posa al cim d'un film transparent. Es forma un cilindre de 4 cm aproximadament d'ample i es tapa amb el film. Es deixa refredar a la nevera un mínim de 2h.
Un cop passat aquest temps, es precalenta el forn a 180º i es posa un paper del forn a la plata. Es talla la massa en un gruix de 3-4 mm d'ample i es van estenent a la plata. S'hi tira sèsam i un polsim d'orenga. Es fornegen durant 10-15 minuts i es deixen refredar abans de posar en una plata.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada