dijous, 27 de desembre del 2018

SÍPIA AMB PATATA I PÈSOLS

Un dinar complet que es pot fer el dia abans i així el moment de menjar només cal escalfar. És fàcil de cuinar i té tots els ingredients necessaris per ser un únic plat. L'he tret de lacuinadelestany i us el recomano.

INGREDIENTS (4 persones):

- 750g de sípia neta i tallada a trossos
- 130g de ceba
- 50ml d'oli d'oliva
- 100ml de vi blanc
- 300g de tomàquet triturat
- 400g de pèsols
- patates
- sal i pebre

ELABORACIÓ:

Es posa la ceba al vas i es tritura 2 segons/velocitat 5. S'afegeix la sípia a talls i l'oli i es programa 10 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat cullera. S'incorpora el vi i es programa 1 minut/varoma/gir esquerra/velocitat cullera/sense cubilet. Introduim el tomàquet triturat, la sal i el pebre i es cou 10 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat cullera. Mentrestant, es pela la patata i es talla a daus i es posa al recipient varoma. S'afegeixen els pèsols al vas i es programa 20 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat cullera i es posa el recipient varoma al cim del vas.
Si es fa el dia abans, es posa en una cassola i el mateix dia de menjar s'escalfa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada