dimarts, 25 de desembre del 2018

TRIANGLES DE FORMATGE, PERNIL DOLÇ I OREGAN

Aquest entrant també pot servir per un pica pica de Nadal. Segur que agrada a tothom i la presentació és molt bonica. L'elaboració és una mica més laboriosa perquè s'han de fer els triangles un per un.

INGREDIENTS:

- Làmines de pasta filo rectangulars
- Pernil dolç
- Formatge
- Oregan
- 1 ou
- mantega
- pinyons

ELABORACIÓ:

Es posa el formatge, el pernil dolç i l'oregan al vas i es tritura durant uns segons a velocitat 6.
Es talla cada làmina de pasta filo en 4 tires com mostra la primera imatge. Es pinta amb mantega fosa pel cim sense passar-se de mantega perquè no quedi oliosa. En un extrem es posa una cullerada de la barreja de pernil dolç/formatge/oregan i es va plegant en forma de triangle com s'observa a la imatge. Es pinta cada triangle amb ou la part de dalt i s'hi posen uns quants pinyons. Es posen els triangles al forn amb paper de forn a sota i es couen uns 10 minuts a 200º.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada