diumenge, 18 de maig del 2014

BOMBONS DE XOCOLATA

INGREDIENTS:

- 1 tableta de xocolata per fondre negre
- 1 tableta de xocolata per fondre blanca
- 150g d'arròs inflat

ELABORACIÓ:

Es desfà les dos tabletes de xocolata al microones durant 3 minuts. Es remena i s'hi tira l'arròs inflat i es torna a remenar. Ha de quedar ple d'arròs inflat banyat amb xocolata. S'estén paper d'anar al forn al cim de la taula amb una plata a sota i s'agafa una cullera de postres i s'emplena d'arròs inflat. Es posa la cullerada al cim del paper i es deixa un nit de marge. Tot seguit es posa a la nevera i es deixa refredar. Quan estigui fred, es pot banyar amb petits fils de xocolata blanca fosa.

Bombons de xocolata d'arròs inflat

Aquests bombons estan fets amb arròs inflat, també ho podeu fer amb crispis. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada