- 1 làmina de pasta brisa
- 4 ous
- 500ml de llet evaporada
- 1 pot petit de xampinyons
- pernil serrà a tacos prims
- formatge elemental
ELABORACIÓ:
Es fregeixen els xampinyons a una paella amb una mica d'oli. S'estén la làmina de pasta brisa i es posa en una plata per anar al forn cobrint les vores. S'agafa un bol i s'hi tiren els ous i es baten. Tot seguit, s'hi afegeix la llet amb una mica de sal (podeu fer-ho amb llet evaporada, llet evaporada i nata per a cuinar o una mica de llet depenent de l'amplada de la massa). Es tiren els xampinyons cuits, els tacos de pernil serrat i el formatge elemental. Es tira la massa al cim de la pasta brisa i s'estén tots els ingredients per tal que no quedi tot el mig. Es posa la plata al forn a 180º durant 40 minuts aproximadament. Quan estigui daurat de dalt i cuit (agafeu un escuradents i mireu que no hi quedi la massa enganxada), apagueu el forn i deixeu refredar. Es pot menjar una mica calenta o freda, depenent del gust de cada un.
![]() |
Quiche de pernil serrà i xampinyons |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada