![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgMAqPt4ayCefS3FGJnJOepfWkMFhuzlV0szfxMKDpixIL0isnCVuRBf2B1VNLo0YCjIF6yKdToLYnP0msEXxRPpyTCGA4qYF5d9plc10HhSXvc8rvvpNIW9W5AYLN-TKKm8rcvLFpLZg/s1600/2014-05-22+19.52.04.jpg)
- 1 làmina de pasta de full
- Sucre
- Fideus de xocolata
- Paper per anar al forn
ELABORACIÓ:
S'estén la pasta de full i s'hi posa sucre a les dues cares. Es passa el rodillo per tal que el sucre s'hi enganxi. En una cara de la pasta de full s'hi afegeix els fideus de xocolata i s'hi torna a passar el rodillo. Es fa una línia imaginaria al mig i s'enrotlla per cada costat fins que quedi la forma d'ulleres. Es talla amb un dit d'amplada i es posen al cim d'un paper per anar al forn i en una plata. Quan es vagin posant les ulleres, s'aplanen una mica per tal que no quedin molt gruixudes. Es deixen al forn uns 10 minuts però en compte perquè de seguida es cremen de sota.
![]() |
Ulleres de xocolata |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada