dilluns, 16 de març del 2015

TIMBAL D'ESCALIVADA AMB FORMATGE DE CABRA

INGREDIENTS (6 persones)

- 2 pebrots vermells grossos
- 1 pebrot verd gros
- 2 albergínies grosses
- 3 cebes grosses
- 3 patates
- 6 talls de formatge de cabra
- Melmelada de tomàquet
- Sal, pebre i oli

ELABORACIÓ:

S'agafa una plata per anar al forn i s'estén un full per anar al forn. S'hi posen els pebrots, les albergínies, les cebes (es treu la pela prèviament) i les patates, totes les verdures ben netes, i amb un raig d'oli pel cim. Es posa al forn a 210ª durant 1h aproximadament. Als 45 minuts ja es poden treure els pebrots i les albergínies. Es deixa refredar i es va traient la pell de totes les verdures. S'agafa el cercle d'inoxidable per posar per capes les verdures i es va aixafant. Primer la patata, l'albergínia, el pebrot verd, el pebrot vermell, la ceba i algun tall de pebrot vermell al cim de tot. En cada capa s'hi posa una mica de sal, pebre i oli. Es posa cada timbal a la plata per anar al forn i al cim un tall de formatge de cabra. Abans de menjar el plat, uns 10 minuts abans, es posa el forn a gratinar el formatge a 180º.
Com que tenia melmelada de tomàquet vaig tirar un rajolí pel cim del formatge. També, es pot acompanyar d'una petita amanida, anxoves, torradetes,...

Timbal d'escalivada amb formatge de cabra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada