- 2 pebrots vermells grossos
- 1 pebrot verd gros
- 2 albergínies grosses
- 3 cebes grosses
- 3 patates
- 6 talls de formatge de cabra
- Melmelada de tomàquet
- Sal, pebre i oli
ELABORACIÓ:
S'agafa una plata per anar al forn i s'estén un full per anar al forn. S'hi posen els pebrots, les albergínies, les cebes (es treu la pela prèviament) i les patates, totes les verdures ben netes, i amb un raig d'oli pel cim. Es posa al forn a 210ª durant 1h aproximadament. Als 45 minuts ja es poden treure els pebrots i les albergínies. Es deixa refredar i es va traient la pell de totes les verdures. S'agafa el cercle d'inoxidable per posar per capes les verdures i es va aixafant. Primer la patata, l'albergínia, el pebrot verd, el pebrot vermell, la ceba i algun tall de pebrot vermell al cim de tot. En cada capa s'hi posa una mica de sal, pebre i oli. Es posa cada timbal a la plata per anar al forn i al cim un tall de formatge de cabra. Abans de menjar el plat, uns 10 minuts abans, es posa el forn a gratinar el formatge a 180º.
Com que tenia melmelada de tomàquet vaig tirar un rajolí pel cim del formatge. També, es pot acompanyar d'una petita amanida, anxoves, torradetes,...
Timbal d'escalivada amb formatge de cabra |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada