INGREDIENTS:
- 2 dorades
- 1 kg de sal gorda
- 700g d'aigua
- Oli i raig de llimona
ELABORACIÓ:
Es cobreix el fons del recipient varoma amb sal gorda i es neteja amb aigua les dorades eixugant-les amb paper de cuina. Mentrestant, es posa l'aigua al vas i es programa 8 minuts/varoma/velocitat 2. Es col·loquen les dorades al recipient i s'acaba de cobrir-les amb la sal gorda. Es va comprimint amb les mans per tal que la sal quedi compacta. Un cop l'aigua escalfada, es col·loca el recipient varoma amb les dorades al cim del vas i es programa 30 minuts/varoma/velocitat 2. Quan acabi el temps, ens esperem uns minuts a obrir la tapa del recipient fins que la temperatura hagi baixat una mica. Després, es posa el recipient al cim del màrmol i es trenca la sal i en molt de compte es treu la dorada. Es treu la pell i es posen els 4 filets de la dorada en un plat per servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada