![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhCI4_s-ZGVmZS35gIHk0zAgUdYEw33MRYvqpLrZpJx0x93157-1ZG0ydorDyebFisVRCgDaBFjC9lU8x-dBm47hts0PudFwYY8EB_HpITyYFNB0ECbkBHcpDXQIK7BCfkZWRTBBLCnXg/s200/thermomix.jpg)
- 500ml de llet entera
- 4 ous
- 130g de sucre
- caramel líquid pel motlle
- 700ml d'aigua
ELABORACIÓ:
Es comença caramelitzant el motlle d'alumini que ha de ser d'1l de capacitat com a màxim per tal que entri en el recipient varoma. En el vas es posa la llet, els ous i el sucre i es remena 12 segons/velocitat 3. Es posa la mescla al motlle i es tapa amb la tapa de cartró i al cim s'hi posen 2 papers d'anar al forn per tal que l'aigua del vapor no quedi el cim del motlle. Es programa 42 minuts/temperatura varoma/velocitat 2. Amb un escuradents es punxa el flam i si la massa queda enganxada vol dir que hem de programar uns 2-3 minuts més.
![]() |
Flam d'ou al varoma |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada