![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjX6o8NRC1Bniposkk2jBKx86Nk8eXcGaXPUN8f_k2eUW2Kt7jMPcKEPGL_iRANrNE0ccIVjrloE6Wb6q6_IG6-SqBBW4iIV0QuZ9CcOZfoLteX62RSPX8nkfHTHpHkobSkK_jjiVXrmw/s200/thermomix.jpg)
- 5 branquetes de coriandre (només les fulles)
- 100g de ceba
- Un polssim de pebre de cayena picant (al gust)
- 1 tomàquet sense llavors
- 450g d'alvocats madurs (sense pell ni llavor)
- 1 culleradeta de suc de llimona
- 1 culleradeta de sal
ELABORACIÓ:
Es posa el coriandre el vas i es ratlla 3 segons/velocitat 5. S'afegeix la ceba i el tomàquet i es trosseja 5 segons/velocitat 4. Es reserva en un bol. Posem els alvocats, el suc de la llimona, la sal i la cayena i es trosseja 5 segons/velocitat 4. S'afegeix la mescla anterior i es programa 10 segons/velocitat 3. Es comprova el punt de sal i es posa tota la mescla en un bol i es deixa a la nevera. S'ha de servir fred.
![]() |
Alvocats amb nachos |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada