![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgHiYQumlKg-B6uMVDA1Ejh_sLnEmsiWmUbAH-Ms5483zNSJ0o5-BBcLfpyMtNuA4pQTKFfEeSJrEMi9EhJedFiR8n9_VufwvUfZEXek3NqBHdfbloNxa1gxXkdsuff9usBLNb9q8lWkw/s200/thermomix.jpg)
- 150g de formatge cheddar
- 15g de mantega
- 10g de farina
- 100g de llet
- 1 polsim de pebre
- Nachos
ELABORACIÓ:
Es posa el formatge al vas i es ratlla 5 segons/velocitat 10. Es reserva en un bol. Es posa la mantega i la farina al vas i es programa 1 minut i 30 segons/temperatura varoma/velocitat 1. S'afegeix la llet, el pebre i es programa 3 minuts/100º/velocitat 3. S'incorpora el formatge i es cou 2 minuts/90º/velocitat 3. S'ha de servir calent i es pot servir amb nachos.
![]() |
Salsa de formatge cheddar |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada