- 1 massa de pasta de full rodona
- 1/2l de nata líquida
- 8 galetes de mantega (maria)
- 3 ous
- 2 cullerades ras de sucre
- 1 pot gran de préssec en almívar
- sucre per fer-lo cremat
ELABORACIÓ:
S'agafa la pasta de full i s'estén al marbre. Es col·loca en un motlle rodó, es punxa amb una forquilla i s'hi posa paper de forn al cim amb cigrons per anar al forn. Es posa al forn durant 10 minuts a 200º. Mentrestant, s'escorren el préssec amb paper de cuina i es tritura les galetes. S'agafa un bol i s'hi baten els ous amb la llet, el sucre i les galetes triturades. Un cop la pasta de full estigui refredada s'hi posen els talls rodons de préssec en almívar amb la part rodona cap amunt i s'hi evoca la preparació del bol. Es posa al forn a 180º durant 30-35 minuts. Es deixa refredar i s'incorpora sucre al cim i es crema.
![]() |
Pasta de full de préssec en almívar |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada