dijous, 13 d’agost del 2015

FIDEUS D'ARRÒS AMB VERDURES I SALSA DE SOJA

INGREDIENTS:

- 75g de pastanaga
- 100g de carbassó
- 75g de pebrot vermell
- 75g de xampinyons laminats
- 15g d'oli de girasol
- 15g de salsa de soja
- 120g de fideus d'arròs
- 10g de vinagre de módena
- 20g de mel
- 20g d'aigua
- Grapat de gampes petites congelades (es descongelen al moment)
- Sal
- 15g de mantega

ELABORACIÓ:


Es posa la pastanaga, el carbassó i el pebrot i es tritura 5 segons/velocitat 4 (ha de quedar amb trossos però tampoc que siguin molt grossos). S'hi posa l'oli, els xampinyons i la sal i es programa 5 minuts/varoma/gir invertit/velocitat cullera. S'afegeix la salsa de soja, la mel, el sucre, l'aigua i el vinagre i es programa 8 minuts/100º/gir invertit i velocitat cullera. Quan faltin 2 minuts per acabar el temps, s'hi afegeix les gambes per la boca del vas. Mentrestant, es couen els fideus. Es necessita una olla amb aigua i quan comenci a bullir es retira del foc i s'hi posen els fideus durant 2 minuts aproximadament. Després es refreden una mica amb aigua. Tot seguit, s'agafa una paella amb una mica de mantega i es saltegen els fideus i quan estiguin saltejats s'incorpora la preparació anterior. Es salteja tot junt i es serveix de seguida.

Fideus d'arròs amb verdures i salsa de soja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada