dijous, 13 d’agost del 2015

QUICHE DE BAICON AMB XAMPINYONS

INGREDIENTS:

- 3 ous
- 200ml de llet ideal
- 125g de xampinyons laminats
- 200g de baicon
- 1 ceba
- 1 massa de pasta de full
- formatge mozzarela
- oli
- sal
- pebre
- nou moscada

ELABORACIÓ:

S'agafa una paella i s'hi posa una mica d'oli i la ceba trossejada. Es deixa rossejar una mica i tot seguit s'hi posen les tires de baicon i els xampinyons laminats i es deixa coure una mica més. En un bol s'hi baten els ous i s'hi posa la llet ideal. També, s'hi tira un polsim de sal, pebre i nou moscada. Quan estigui tot ben cuit de la paella ho tirem al bol. Es remena una mica i s'hi posa el formatge mozzarela en la quantitat que ens agradi. Mentrestant, s'agafa la massa de pasta de full i s'estira una mica i es posa en un motlle per anar al forn. Al cim s'hi vessa la preparació del bol i es posa al forn durant uns 20-30 minuts a 180ª. Es deixa refredar una mica i es pot servir.

Quiche de baicon i xampinyons

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada