dijous, 13 d’agost del 2015

SMOOTHIE D'ESPINACS, ENCIAM, API I FRUITA

INGREDIENTS (per a 6 persones):

- 1 poma fugi
- 1 pera
- 1 plàtan
- 1 llimona
- 2 talls d'api
- 100g de brots d'espinacs
- 150g d'enciam del llarg
- 250g d'aigua freda
- 1/2 cullaradeta de sal
- 250g de glaçons

ELABORACIÓ:

S'agafa la poma i la pera i es treu la pell i les llavors i es posa al vas tallat a quarts. També s'hi posa el plàtan en trossos, la llimona sense la pell, part blanca i llavors i l'api. Es trosseja 4 segons/velocitat 5. S'afegeix al vas l'enciam, els espinacs, l'aigua i la sal i es programa 10 segons/velocitat 10. S'hi afegeix els glaçons i es tritura 1 minut i 30 segons/velocitat 10. Es serveix immediatament.

Smoothie d'espinacs, enciam, api i fruita

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada