![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhS-uNdE_v8_GHN419f92TUBLdTonOfnoR6yCS2mZQjPJKFlMGF6OnNV_W80kT95977CsH-XKHAV6_vuFyCi4niZaHpcp9qdJOIR8o8WgSGOJz-Z13fBzKXzv5rmgJOrCO-MCQLLj15yw/s200/thermomix.jpg)
- 1 poma fugi
- 1 pera
- 1 plàtan
- 1 llimona
- 2 talls d'api
- 100g de brots d'espinacs
- 150g d'enciam del llarg
- 250g d'aigua freda
- 1/2 cullaradeta de sal
- 250g de glaçons
ELABORACIÓ:
S'agafa la poma i la pera i es treu la pell i les llavors i es posa al vas tallat a quarts. També s'hi posa el plàtan en trossos, la llimona sense la pell, part blanca i llavors i l'api. Es trosseja 4 segons/velocitat 5. S'afegeix al vas l'enciam, els espinacs, l'aigua i la sal i es programa 10 segons/velocitat 10. S'hi afegeix els glaçons i es tritura 1 minut i 30 segons/velocitat 10. Es serveix immediatament.
![]() |
Smoothie d'espinacs, enciam, api i fruita |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada