![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhP-ksLeD5TWrlZou7k18f0onxrr3QOTRlcmb9QYrtnCVFZzyezm6TCwfPESIVBes1kes5CQg33Y1032z-dMlwuz4AnweQ-gQ3rINjSSlXT2bfM9hNpi3y0cr7IIlZmjdkByI1tsFbjfA/s200/thermomix.jpg)
- 2 sobres de cuajada
- 2 ous
- 180g de sucre
- 20g de sucre vainillat
- 400g de formatge philadelphia
- 500g de llet
- Caramel líquid
ELABORACIÓ:
S'agafa un motlle d'uns 24 cm i s'unta amb el caramel a totes les parets i es reserva. Es posen tot els ingredients al vas i es programa 10 minuts/100º/velocitat 3. Si els ingredients son trets de la nevera directament es programa 5 minuts més per tal que arribi a temperatura indicada. Acabat el temps, es posa la preparació al motlle i es deixa refredar a la nevera com a mínim 2 hores.
![]() |
Flam de cuajada amb formatge philadelphia |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada