![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjE4vflI2kzd2kL0WMhI5OJYykenidp7K3R7JgXPsjiMuYo5d6EAE-sFrOr89xb2B0orkBjCjN0TtZ7aZSbf6vfT7K8x8wfEH0E_9iMvspqIvq0SwlkS0iS6J94qhD7CybIYJSjtOzfIA/s200/thermomix.jpg)
- 150g de poma
- 15g de sucre moreno
- 2 ous i una clara d'ou
- Polsim de sal
- Oli
ELABORACIÓ:
Es posa al vas una mica d'oli, la poma tallada a quarts sense pell i llavors i el sucre. Es trosseja 2 segons/velocitat 4. Tot seguit es programa 10 minuts/Varoma/gir invertit/velocitat cullera. Es posa en un bol i es reserva. Es posa al vas els ous i la clara d'ou i es bat 10 segons/velocitat 3. Es posa la mescla al bol amb una mica de sal. S'agafa una paella, s'hi tira oli i quan estigui una mica roent ja es pot fer la truita.
![]() |
Truita de poma |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada