dilluns, 10 d’agost del 2015

MAGDALENES AMB COR DE XOCOLATA

INGREDIENTS:

- 130g de sucre
- 130g de mantega
- 130g de farina de rebosteria
- 1/2 sobre de llevat Royal
- Mitja pell d'una llimona (part groga)
- 3 ous
- 1 pessic de sal
- Xocolata en barra

ELABORACIÓ:

S'engega el forn a 180º. Es posa el sucre al vas i es polvoritza 5 segons/velocitat progressiva 5-10. S'afegeix la pell de la llimona i es torna a polvoritza. Incorporem els ous i es programa 2 minuts/37º/velocitat 3. Afegim la mantega a temperatura ambient i programem 30 segons/velocitat 3. S'introdueix la farina, el punt de sal i el llevat i es remena 10 segons/velocitat 2,5 i s'acaba d'unir tot amb la espàtula. Es posa la massa en el motlle de magdalenes fins la meitat i s'hi posa una trosset de tauleta de xocolata i s'acaba d'emplenar fins a cobrir el motlle. Es posa el motlle al forn durant 15-20 minuts a 180º.

Magdalenes amb cor de xocolata

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada