INGREDIENTS:
- 2 grans d'all
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhIl6IerasyoPPDl4O6uErnAHR8IYaexW2bL9k07RgG5zkH0anq_55yUjzMcM-lTVBxMN0QYjLUXpZxJJfb_vIWdXUjMEUSwl9H2Hk5LTq-L7R2kNZEBaNE3NU23pUjixrhziDActBtzA/s200/thermomix.jpg)
- polsim de cayena en pols (poquet en el meu cas)
- 100g de ceba
- 50g de pebrot verd
- 50g d'oli d'oliva
- 1 bossa de musclos nets
- polsim de pimentó vermell dolç
- 50g de tomàquet fregit (solis)
- polsim de safrà
- 50g de vi blanc
- 1l de caldo de peix
- 300g d'arròs
ELABORACIÓ:
Es posa al vas els alls, les fulles de julivert, la ceba i el pebrot i es programa 6 segons/velocitat 4. Es fan baixar els ingredients amb l'espàtula i s'afegeix el polsim de cayina en pols. Es passen per aigua els musclos per netejar-los una mica més i si n'hi ha algun d'obert es llença i s'incorporen al recipient varoma.
S'afegeix oli al vas i es posa el cim el varoma amb els musclos i es programa 15 minuts/varoma/velocitat 1. Es reserva el recipient varoma i mentrestant s'afegeix al vas el pimentó vermell, el safrà, el tomàquet fregit i el vi blanc i es programa 5 minuts/varoma/velocitat 1.
S'incorpora el caldo de peix i s'escalfa 10 minuts/100º/velocitat 1 i paral·lelament es treu la closca dels musclos i es reserven en un plat.
S'afegeix l'arròs pel bocal i es programa 13 minuts/100º/gir esquerra/velocitat cullera. Quan faltin uns 2 minuts es tiren els musclos pel bocal. Es serveix en una plata i es deixa reposar uns minuts.
![]() |
Arròs caldós amb musclos |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada