INGREDIENTS:
- 1/2 pebrot vermell
- 1 ceba
- oli per sofregir
- 500ml de tomàquet per fregir
- 250-300g de carn picada barrejada
- 1 bossa de nachos "doritos"
- 1 paquet de formatge ratllat de 4 formatges
- 1/2 sobre de preparació per a fajitas (mercadona)
- tabasco
- jalapeños
ELABORACIÓ:
Es talla ben petit la ceba i el pebrot per fer un sofregit. Es posa a la paella amb un raig d'oli d'oliva i es rosseja. Un cop rossejat, s'hi tira el tomàquet i el mig sobre per a fajitas i es deixa coure fins que perd el color vermell i tira més cap a taronja. S'hi posa la carn picada amb quatre gotes de tabasco i es deixa coure fins que la carn estigui cuita. Si veieu que s'ha begut massa tomàquet, en podeu afegir una mica més. També, es poden posar jalapeños tallats ben petit a la preparació de carn, però en aquesta recepta els poso en un plat separat.
En un plat, es posa una capa de nachos i s'hi tira una mica de la preparació de carn picada i es van fent capes successives fins que s'acabin els nachos i/o la carn picada. Al cim s'hi posa el formatge ratllat i es posa una estona al microones fins que el formatge quedi fos. Es pot acompanyar amb guacamole i salsa de formatges.
![]() |
Nachos amb carn picada |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada