dilluns, 30 de maig del 2016

NACHOS AMB CARN PICADA

Us presento un plat de pica pica per un dia de futbol o peli i amb una bona cervesa. Pot ser perfectament un plat únic però si es vol, es pot acompanyar d'alguna altra cosa per picar. Es tiren quatre gotes de tabasco però no és gens picant, si es vol més picant s'afegeix més tabasco o s'acompanya d'altres ingredients picants.

INGREDIENTS:

- 1/2 pebrot vermell
- 1 ceba
- oli per sofregir
-  500ml de tomàquet per fregir
- 250-300g de carn picada barrejada
- 1 bossa de nachos "doritos"
- 1 paquet de formatge ratllat de 4 formatges
- 1/2 sobre de preparació per a fajitas (mercadona)
- tabasco
- jalapeños

ELABORACIÓ:

Es talla ben petit la ceba i el pebrot per fer un sofregit. Es posa a la paella amb un raig d'oli d'oliva i es rosseja. Un cop rossejat, s'hi tira el tomàquet i el mig sobre per a fajitas i es deixa coure fins que perd el color vermell i tira més cap a taronja. S'hi posa la carn picada amb quatre gotes de tabasco i es deixa coure fins que la carn estigui cuita. Si veieu que s'ha begut massa tomàquet, en podeu afegir una mica més. També, es poden posar jalapeños tallats ben petit a la preparació de carn, però en aquesta recepta els poso en un plat separat.
En un plat, es posa una capa de nachos i s'hi tira una mica de la preparació de carn picada i es van fent capes successives fins que s'acabin els nachos i/o la carn picada. Al cim s'hi posa el formatge ratllat i es posa una estona al microones fins que el formatge quedi fos. Es pot acompanyar amb guacamole i salsa de formatges.

Nachos amb carn picada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada