- 100g de xocolata blanca per postres
- 6 quadradets de xocolata negre per fondre
- 60g de mantega
- 50ml d'aigua
- 2 ous
- 30g de sucre
- 1 cullerada sopera de farina
ELABORACIÓ:
Es tritura la xocolata blanca amb el programa turbo fins que quedi fi. S'afegeix l'aigua i 50g de mantega (es reserven 10g per untar els motlles individuals). Es fon 3 minuts/60º/velocitat 2. Es reserva en un plat fondo.
Sense rentar el vas, s'introdueix la farina, els ous i el sucre i es remena 1 minut/velocitat 3. S'afegeix la preparació del vol reservat i es torna a programa 1 minut/velocitat 3.
Després d'untar amb mantega i un polsim de farina els motlles individuals, vessem 1/3 part de la mescla al vas i posem un quadradet de xocolata el negre i acabem de posar les 2/4 parts de mescla per tapar la xocolata negre. En compte que els coulants pugen una mica i també hi ha massa per fer un coulant petit.
Quan es vulguin servir, s'encén el forn a 260º i quan estigui en aquesta temperatura s'hi posen els coulants durant 8-9 minuts. Mireu que quedi constància de magdalena i es pugui treure bé.
![]() |
Coulant de xocolata blanca amb cor de xocolata negre |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada