dimarts, 31 de maig del 2016

COULANT DE XOCOLATA BLANCA AMB COR DE XOCOLATA NEGRE

Si pensem en coulants, pensem amb unes postres de xocolata negre però també es poden fer amb xocolata blanca amb un tros de tauleta de xocolata negre per donar un toc diferent. El gust és molt bo però no queda tant bé com el negre i es necessita una mica més de temps. Si us agrada la xocolata blanca, proveu-lo!

INGREDIENTS (6 persones):

- 100g de xocolata blanca per postres
- 6 quadradets de xocolata negre per fondre
- 60g de mantega
- 50ml d'aigua
- 2 ous
- 30g de sucre
- 1 cullerada sopera de farina

ELABORACIÓ:

Es tritura la xocolata blanca amb el programa turbo fins que quedi fi. S'afegeix l'aigua i 50g de mantega (es reserven 10g per untar els motlles individuals). Es fon 3 minuts/60º/velocitat 2. Es reserva en un plat fondo. 
Sense rentar el vas, s'introdueix la farina, els ous i el sucre i es remena 1 minut/velocitat 3. S'afegeix la preparació del vol reservat i es torna a programa 1 minut/velocitat 3. 
Després d'untar amb mantega i un polsim de farina els motlles individuals, vessem 1/3 part de la mescla al vas i posem un quadradet de xocolata el negre i acabem de posar les 2/4 parts de mescla per tapar la xocolata negre. En compte que els coulants pugen una mica i també hi ha massa per fer un coulant petit. 
Quan es vulguin servir, s'encén el forn a 260º i quan estigui en aquesta temperatura s'hi posen els coulants durant 8-9 minuts. Mireu que quedi constància de magdalena i es pugui treure bé. 


Coulant de xocolata blanca amb cor de xocolata negre


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada