INGREDIENTS:
Per les verdures:
- 200g de carbassó
- 100g de pebrot verd
- 100g de ceba
- 50g d'oli d'oliva
- un polssim de sal
- una llauna de tonyina
Per la base:
- 50g de greix de porc
- 100g d'aigua
- 50g d'oli d'oliva
- 25g de llevat fresc
- 300g de farina de força
- 2 culleradetes de sal
- 1 culleradeta de sucre
ELABORACIÓ:
Es posen les verdures al vas amb l'oli i la sal i es tritura 6 segons/velocitat 4. Es reserva en un bol.
Sense netejar el vas, preparem la base i s'hi afegeix l'oli, l'aigua i el greix de porc i es cou 1 minut i 30 segons/37º/velocitat 2. S'hi posa el llevat, la farina, la sal i el sucre i es programa 30 segons/velocitat 6. Es prescalfa el forn a uns 200º aproximadament. Mentrestant, s'agafa la massa del vas i s'estén en un paper per anar al forn i amb les mans es fa la forma de la base tot premsant.
Un cop la base està feta s'afegeixen les verdures pel cim. Es deixa reposar uns 15 minuts i tot seguit, es posa al forn uns 20 minuts més fins que quedi la massa cuita. Abans de treure del forn, es reparteix una llauna de tonyina pel cim en els últims minuts. Es pot treure i servir.
![]() |
Coca de recapte |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada