INGREDIENTS (4-5 persones):
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjy3ADXcW1kTBNfOx5CPG2eCwyVoqpqNWxlfPElQSTvxX2QGDyvlmp6nXRVx0Kbj2t7xboO515v6VUcjibP3amszkaFF_uohhVcyHekEIy7dDRRRVePy39CFCMsX_qwd4eJd8DBC81xPw/s200/thermomix.jpg)
- 2 pastanagues pelades i tallades amb 2-3 trossos
- 3 ous
- Polsim de sal
- Polsim de pebre
- 2 dents d'all
- 50ml d'oli d'oliva
- 300g d'arròs gra llarg
- una culleradeta de sal
- 800ml d'aigua
- 100g de pèsols
- 100g de gambes pelades
ELABORACIÓ:
Es posa el pernil dolç al vas i es tritura 4 segons/velocitat 4. Es reserva en un plat.
Es posen les pastanagues i es trituren 2 segons/velocitat 5. Es reserva en un altre plat.
Sense rentar el vas, s'hi tiren els ous amb sal i pebre i es programa 7 minuts/varoma/velocitat 1. Tot seguit, es tritura 2 segons/velocitat 4. Es reserva amb el plat del pernil dolç.
Es posen els dents d'all amb l'oli i s'introdueix el cistellet al vas i s'hi tira l'arròs, la sal i l'aigua. Es cou durant 15 minuts/varoma/velocitat 4. Es remou l'arròs unes 2-3 vegades mentre s'està cuinant.
Es treu el cistelles i es deixa el caldo al vas per coure les verdures. Mentrestant, s'aclareix l'arròs per tal que no s'enganxi posteriorment. Es posa l'arròs en un bol gran. Es pot afegir el plat amb el pernil dolç i la truita.
Per últim, es posa en el cistellet la pastanaga, els pèsols i les gambes amb el caldo que ja està al vas i es cou durant 10 minuts/varoma/velocitat 2. Es bolquen les verdures al bol d'arròs i es mescla amb una espàtula. Si falta sal, se'n tira una mica més.
![]() |
Arròs tres delicies |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada