![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhxsHRQ7pLjNtXLyHma2mgT0D60s803FMTgjuk6QugJtF9CnEIGxL8c-mVfBC0AljTQKKro0PrlhGfAUY5eOsbAEQi-FPsaPjZa4BVSfra4kI2bhCXIUEFkm_r37lRuy6IdXpXyIUNEMA/s200/thermomix.jpg)
- 4 ous
- 180g de sucre blanc
- 2 alvocats
- suc de mitja llimona
- 50g d'oli d'oliva
- 220g de farina
- 16g de llevat en pols
- sucre glass
- mantega per untar el motlle
ELABORACIÓ:
S'unta amb mantega el motlle i s'engega el forn a 180º.
Es posen els ous al vas i es programa uns segons a velocitat 2,5. Tot seguit, s'afegeix el sucre i es torna a remenar uns segons a velocitat 3. Mentrestant, es treu la pell i la llavor dels alvocats i s'aixafen amb una forquilla en un bol. S'afegeix el suc de mitja llimona. S'incorpora la pasta al vas de la thermomix i es mescla uns segons a velocitat 3 amb l'oli. S'afegeix la farina i el llevat tamisat i es remena uns segons a velocitat 3. S'acaba de barrejar amb l'espàtula.
Es tira la massa al motlle i es programa uns 40 minuts. Es va punxant amb un escuradents fins que no surti amb massa. En compte que de dalt es rosseja ràpid. Es deixa refredar i es tira sucre glass pel cim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada