INGREDIENTS:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh3PZlR3EqMtR6vCtHgPDniPvc2H4vxtFpWYQWEbT3H_MzbNrpF1d4xxgKIZSiPbtDClAUvFNQrXmQx9B1ljUmOL1pCmNZnDEpMFrAp7pFcJEe-bsRuF9-zh1UnpO8wBv3whiWkbRLC8g/s200/thermomix.jpg)
- 150g de sucre blanc
- 50g de sucre moreno
- 2 ratlladures de llimones
- 3 ous
- 250g de iogurt grec
- 220g de farina sense gluten
- 15g de llevadura en pols
- 1 pessic de sal
- 100g d'oli d'oliva
- 30g de llavors de chia
- mantega per untar el motlle
ELABORACIÓ:
Es posa una mica de mantega a les parets del motlle per tal que es desemmotlli millor i s'engega el forn a 180º. Es ratlla la pela de dos llimones i es posa al vas amb el sucre blanc i moreno. Es programa 10 segons/velocitat 9. Tot seguit, es col·loca la papallona als ganivets i s'afegeixen els ous. Es baten durant 3 minuts/velocitat 3,5. S'afegeixen els iogurts i es bat durant 1 minut/velocitat 3,5. Es mescla i tamisa les farines amb el llevat mentre es posa al vas i es tira un polsim de sal. Es programa 20 segons/velocitat 1,5. Es tira la massa al motlle i s'introdueix el forn uns 40-45 minuts fins que amb un escuradents es punxa la massa i es vegi que surt net. Es retira i es deixa refredar i es desemmotlla en una plata.
![]() |
Coca de llimona i llavors de chia |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada